LS2 bukósisakok



A bukósisak piacon az elérhető legjobb ár-érték arányt az LS2 termékpalettája kínálja.

A spanyol márka úgy tűnik azt a célt tűzte ki, hogy az egyik legnagyobb bukósisak gyártóként a legjobb innovációk mellett a legkedvezőbb árakon is kínálja a bukósisakjait. Egyre magasabban a léc, de hogy is csinálják? 

A gyártó a megfelelő árszintet saját tulajdonú kínai gyárával biztosítja, a minőséget pedig szigorú minőségbiztosítási rendszerekkel következetesen tartja magas szinten. Saját fejlesztőmérnökei közvetlen kapcsolatban állnak az LS2 által támogatott motorversenyzőkkel, akik tapasztalataikat és javaslataikat első kézből osztják meg a bukósisakokat megalkotókkal.


Az LS2 a „SAFETY HAS WON” – azaz „a biztonság győzött” címmel illette saját közösségi oldalain az esetet, amikor Jonny Hernandez 2015. június 15-én a spanyol MOTOGP futam harmadik körében hatalmas bukása után a pontosan a feje tetején landolt, és a sisak megmentette a versenyző életét. A dupla D-gyűrűs csat és a balesetek után egy mozdulattal eltávolítható arcpárnák a verseny körülményekhez tervezett kialakításról árulkodnak. Az új sisak, ami a MotoGP-n bizonyított az FF323 ARROW.

 

A felső kategóriás FF323 ARROW R (TRI-KOMPOZIT) és ARROW C (KARBON), kiemelkedően jó áron elérhetők a magyar piacon. Új formavilág és funkcionális letisztultság jellemzi. Három héjméretben készül, a dupla D-gyűrűs csat és „Emergency Puller” - azaz a balesetek után egy mozdulattal eltávolítható arcpárnák - a verseny körülményekhez tervezett kialakításról árulkodnak. Extra nagyméretű látómezője miatt is a sportmotorosok kedvelt bukója lehet. A kifinomult formavilág, igazi komfort, robosztus, nagyméretű és zárható plexi és a komoly biztonsági felszereltsége mellett az ára is kiemeli a versenytársak közül. A TRI-KOMPOZIT héjjal készült ARROW R bukó már 54.600,-Ft-tól, a karbon ARROW C már 88.600,-Ft-tól elérhető, ami lényegesen kevesebb, mint amit más gyártóktól megszokhattunk. Ha ez még mindig nem lenne elég, a gyár becsomagolt minden FF323 ARROW dobozába egy MAX VISION Pinlock-ot, melyet ajándékként küld vásárlóinak a 2015-ös évben. 

Az innovációk terén erősen élen járó gyártó már a középkategóriás bukóiba is integrált napszemüveget és levegővel felpumpálható arcpárnákat kínál. A sisakplexik a legtöbb modell esetében rugók által feszítve, tökéletesen illeszkednek azok tömítéseihez, így garantálják a lehető legjobb záródást. 

A kínálat 2015-ben 23 modellből áll, mely tartalmaz gyermek sisakokat, nyitott, felnyitható, és zárt bukókat az alsó középkategóriától egészen a felsőkategóriás karbon versenysisakokig.

LS2 webáruház

A gyártó weboldala - már magyar nyelven is