KTM FREERIDE E

A KTM régóta fejlesztgeti az elektromos offroad motorját, a Freeride E-t. Ez az érdekes, sportorientált, környezetbarát motor 3 év kemény munkája gyümölcseként most beérett. A Freeride E egyedi, színtiszta KTM, élvezetes motorozást nyújt minden körülmények között. Elérkezett az ideje egy vadonatúj offroad motor térnyerésének! Itt az ideje a Freeride E-nek!
Az ultrakönnyű, zajmentes és gyors KTM Freeride E-vel akár a városban is endurózhatsz! Csak többször kell tölteni.

VÁZ ÉS FELÉPÍTÉS

Karcsú és minimalista kialakítás - motoros és motorkerékpár tökéletes összhangja - extrém könnyű irányíthatóság és kezelhetőség. A FREERIDE E’ egyedi, króm-molibdén acél főváza rácsavarozott öntött alumínium elemekkel alkotja a motorkerékpár teljes váz szerkezetét.   Az alsó részeken maga az erőforrás és az alsó védőlemez biztosítja a kellő merevséget.

KTM POWERPACK

A KTM PowerPack-ot az öntött alumínium házba szerelt 360 lítium-ion akkumlátor cella és a  BMS (Battery Management System) alkotja. Elegendő energiát szolgáltat egy órás motorozáshoz (stílustól sé tereptől függően) Csak nyisd fel az ülést, lazíts meg négy csavart az akksi cseréhez.

ELEKTRONIKA ÉS KIJELZŐ

Az Engine Control Unit (ECU) a Freeride E motorjának "agya". A folyadék hűtéses egység minden körülmények között elegendő energiával látja el a motort. A jól leolvasható kijelzhőn folyamatosan láthatjuk sebességünk, az akkumlátor töltöttségi szintjét, és a választott üzemmódot.

E-MOTOR

A forradalmi brushless, állandó mágneses szinkron villanymotor 16 kW (21,5 hp) csúcsteljesítményű 42 Nm nyomatékra képes. A Freeride E ezáltal versenyképes a hasonló méretű belsőégésű motorok által hajtott motorkerékpárokkal.  

SEGÉDVÁZ

A szálerősítésű poliamid segédváz hihetetlenül könnyű, erős és ellenálló. 

HŰTÉS

A folyamatos teljesítményt az okos hűtési rendszer garantálja. 

Műszaki adatok

Motor típusa Elektromos motor
Névleges teljesítmény 7,5 kW (10,1 LE)
Max. teljesítmény 22 kW (30 LE)
Meghajtó akkumulátor Lítium-ion (könnyen eltávolítható)
Névleges feszültség 300 V
Töltési idő 1,5 óra
Váz típusa acél-aluminium kompozit
Segédváz Nagy szilárdságú polymide / ABS műanyag
Lengéscsillapító WP Suspension - PDS rugóstag
Rugóút elöl / hátul 250 / 260 mm
Villaszög 67°
Tengelytáv 1418 ± 10 mm
Ülésmagasság 910 mm
Önsúly 95 kg