Tervezd meg a saját EGYEDI bőrruhád percek alatt!

 

 

Egy olasz bőrruhákat gyártó céggel(GIMOTO) együttműködve a KTM kifejlesztett egy konfigurátort, ami lehetővé teszi a KTM RSX SUIT bőrruháinak, az RSX dzsekik és nadrágok egyedi tervezését és méretezését.

 

 

Azok számára akik a megszokott dolgokat szeretik, továbbra is elérhetők bőr-kombik, dzsekik és nadrágok a hagyományos fehér-fekete-narancssárga dizájnban(S/48 mérettől egészen XXXL/58 méretig).

 

 

A www.ktm.com/customleathers honlapon bárki elkészítheti a saját egyedi tervezésű és személyreszabott egy-, vagy kétrészes bőrruháját pár egyszerű lépéssel - mindezt a stanadard modellekkel megegyező árért. A konfigurátorban nincs semmi ami határt szabna a képzelőerődnek és az egyéniségednek: válassz a számos szín közül és add hozzá a különféle KTM emblémák egyikét, vagy akár a SAJÁT NEVED.

 

 

Ez a személyre szabott KTM bőrruha készülhet marha vagy kenguru bőrből, valamint a maximális kényelem elérése érdekében a tervező program lehetőséget biztosít, hogy felvértezzük a ruhánkat perforációkkal, béléssel, szellőzéssel, elasztikus betétekkel és aerodinamikai púppal. Váll, könyök és térd protektorok, valamint az opcionális SAS-TEC® hát protektornak helyet adó zseb megtalálható a standard és az egyedi ruhákban egyaránt.

 

Kötelező midnen KTM versenyző számára - dizájntól függetlenül.

Eredeti, angol nyelvű cikket itt találja: https://press.ktm.com/News_Detail.aspx?id=46009&menueid=3050