EICMA 2017

Lerántották a leplet Milánóban a várva várt KTM 790 DUKE-ról, ráadásul a láthattuk az egy évvel később debütáló KTM 790 ADVENTURE R prototípusát.

Egy évvel ezelőtt a KTM 790 DUKE prototípusa állhatott itt, most a KTM visszatért a teljes gyári verizóval, bemutatva a teljesítményadatokat és a specifikációkat, amikkel berobbanak a 600 és 1000 ccm közötti naked bike szegmensbe. A 790 DUKE vadonatúj, extrém kompakt LC8c sorkettes motorja páratlan elektronikai támogatással 105 lóerőt és 86 Nm nyomatékot présel ki magából.  Színtiszta KTM - erőteljes és pontos, hogy kielégítse azoknak az igényeit akik tudják, egy jó súly-lóerő arány és agilitás sokkal fontosabb, mint maga a puszta brutális erő.

A KTM 790 ADVENTURE R prototípusnál teljes egészében megmutatkozik az osztrák cég READY TO RACE filozófiája. A magasra helyezett műszerfallal, egyrészes ülésével, kis LED lámpáival és alacsonyra helyezett üzemanyagtartájával a KTM 790 ADVENTURE R egyértelműen a mutatja, hogy a KTM Rally motorjai ihlették meg tervezőit. Az igazán erőteljes LC8c motort, a könnyű mégis rendkívül masszív vázat, a szokás szerint kiváló minőségű WP futóművet a legújabb elektronikai csomag fogja a gyártás megkezdésével a lehető legjobb választássá tenni. 

 

 

 

 

 

 

 

További info:    Miatta János   +36-20-614-6404   miatta.janos@fullgas.hu